Begränsat erbjudande från Qatar Airways!

Ytterligare kommissionen för de organ som tillhandahålls av Qatar.
Qatar Airways infört nya möjligheter för extra provision som myndigheter kan få. Den extra provision för flygningar kan fås från både vuxna och barn biljettpriser med flygdestinationer via Doha.

Erbjudandet för ekonomiklass är aktuellt för tidsperioden mellan september 2016 och mars 2017, men märker att dess utesluter de följande månaderna: December, 2016 och januari 2017.

Förslaget till premiumklassen är tillgänglig för resor perioden september 2016 och mars 2017 med några undantag som för ekonomiklass.

För detta uppdrag ska fungera måste passagerare flygning som ska har sitt ursprung i USA och destination för det måste vara QR Online.
Erbjudandet gäller både publicerade och nettopriser för USA ursprung priser. Spädbarn och koncernpriser exkluderas. Biljett period är giltigt till 28: e augusti, 2016.

Uppdraget är olika för varje klass. För jag klass provision kommer att vara $ 75, R klass - $ 50, Q / N / S Class - $ 20, T-klass - $ 10, O Class - $ 5.

Därför gör dig redo att erbjuda dessa erbjudanden till dina kunder och boka flyg med extra provision på AgentSky.net fram till den 28: e augusti, 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No